Experiència, Excel·léncia, Compromís y Equip

Experiència

Resolem els seus dubtes en matèria jurídica

Des de 1978

Al seu servei a tot Espanya i Amèrica Llatina

Professionals

Ampli equip d’advocats disposat a assessorar-lo

Servei

Obrim les portes de Medina Cuadros per a vostè
El nostre despatx compta amb oficines pròpies als principals centres financers del país, on podrà realitzar qualsevol tipus de consulta jurídica.

Els nostres valors

Experiència, Excel·lència, compromís i equip al seu servei
Llegir més

Història

38 anys assessorant importants empreses al nostre país
Llegir més

Servei de Procuradors

Un únic interlocutor per tramitar els seus assumptes a tot Espanya
Llegir més

Carta de pagament

Ha rebut una carta reclamant-li el pagament d'un deute pendent?
Llegir més

Medina Cuadros Abogados

  • Més de trenta-cinc anys d'experiència

    Medina Cuadros Abogados assessora des de 1978 centenars d'empreses i particulars. Comptem amb seus pròpies als principals centres financers del nostres país: Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Jaén, Granada, Santiago de Compostela, Oviedo i Lanzarote, a més d'una oficina pròpia a Mèxic DF, que funciona com a centre d'operacions per prestar serveis a tot Amèrica Llatina. Oferim serveis jurídics complets i assessorem els nostres clients davant de qualsevol decisió important que hagin de prendre per a les seves empreses i negocis. La nostra oferta professional es complementa amb un servei de procuradors a tot Espanya i la gestió integral per al recobrament de deute en totes les seves fases, tant judicials com extrajudicials.
  • Tres-cents professionals al seu servei

    Medina Cuadros Abogados posa al seu servei un equip format per tres-cents professionals, entre advocats, suport administratiu i equip directiu, per prestar assistència a tots els processos legals: Dret Mercantil, Dret Civil, Dret Concursal, Dret Penal, Dret Processals, Dret Immobiliari, Dret Esportiu , Dret laboral... La relació professional que tenim amb els clients perdura amb els anys tenint com a base la confiança, i els proporcionem un servei jurídic integral que cobreix totes les seves necessitats mitjançant una estricta ètica, una moral sòlida i una gran professionalitat.
  • Més d'un milió d'expedients anuals

    El nostre despatx treballa per a centenars de clients, entre els quals hi ha reconegudes empreses cotitzades del mercat espanyol, que pertanyen a diversos sectors com ara telecomunicacions, energia, bancs, constructores, comerç, etc., i importants organismes i institucions públiques com Govern, Comunitats Autònomes, Ajuntaments, Fundacions, etc. Els números de Medina Cuadros presenten una notable evolució històrica donant d'alta més de vint mil expedients judicials cada any i gestionant gairebé el doble de procediments, sumant-hi els que romanen en actiu d'exercicis anteriors.
[search-lawyer-widget text="Busca un advocat seleccionant una província i / o una especialitat." url="/equipo/resultado-busqueda-abogado" url_others="/contacto/" language="ca"]


Contacta amb nosaltres


Els professionals de Medina Cuadros Abogados són a la seva disposició per atendre
totes les seves consultes.
Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-lo.
Conegui’ns!

Consulta últim butlletí